Kära läsare och andra besökare nu är år 2013 ett minne blott och vi har precis påbörjat ett nytt år med nya möjligheter som jag gärna blickar fram emot.

År 2013 som har passerat är ett år som inte varit det mest händelserika året ur BroFotos vinkel, tyvärr varit mycket motgångar och negativ energi, men jag känner att 2014 kan bara gå bättre! Jag har gått vidare, känner att jag kan inte sätta allt för press och krav på mig själv, jag är som sagt bara en människa som inte kan räcka till för allt samtidigt! Min familj, mitt jobb på Stora, mina vänner och handbollen måste få ta sin tid det också jag kan inte bara jobba dygnet runt! Det gör mig inte gott i längden!

2013 innehöll faktiskt ganska många fotograferingar, trots att uppdateringarna här inte varit alltför många:) Många barn och familjer har varit på besök i studion och jag har varit på många fina platser runt om i mellan Sverige och haft äran att fotografera bröllop samt någon fotografering för företag i Sandviken kommun och sponsring!

Månadens bild 2013:

JANUARI

FEBRUARI

MARS
APRIL

MAJ
JUNI
JULI
AUGUSTI
OKTOBER
NOVEMBER
Nog om 2013, här är det ju 2014, heja oss, heja BroFoto, heja mig!

Vi blickar framåt mot ett nytt äventyr, nya möten med gamla och nya modeller som glädjer mig och vackert poserar framför min lins 🙂

Sköt om er! Kram Caroline