BLOGG

Lilla Söta Anna

Hej på er mitt i Svenska sommaren!

Kameran går varm trots att klimatet inte är så högt i just landet Sverige! Härliga stunder med bebisar, gravidmagar och så sommarens bröllop såklart!

Här kommer lilla söta Anna som var på besök i Juni

Ha en fortsatt bra sommar, själv åker jag till Gotland och försöker hitta solen 🙂

Bröllop!!

Våren är här, sommaren är närma, vilket betyder att bröllopen är nära nu! Jag längtar 😳

Kram på er!

JANUARI ERBJUDANDE

____________________________________________________________________

Januari Erbjudande!

Gör din bokning i Januari och få 15% rabatt, gäller alla fotograferingar!

*Bara bokningen behöver vara i Januari, fototillfället kan vara någon gång under hela året.

*Boka din fotografering gärna via min mail, kontakt@brofoto.se

_____________________________________________________________________

God morgon alla glada!

Årets första erbjudande är här:) Härligt att få köra igång året med full fart, jag ser fram emot att just få föreviga ditt barn, din sambo, din käraste eller dig själv!

Passa på att boka nu!

Idag bjuder jag på en härligt söt liten Stella som älskade att busa i studion hos mig, vi hade en trevlig stund! Tack gobit för att jag fick äran att fotografera dig!

Kram Caroline

God fortsättning

Nya året har startat och jag önskar er alla en god fortsättning, nu är mitt lov slut och jag ska åter gå till arbete igen 🙂

Det har varit härligt med ett långt jullov med nära och kära, slutet av förra året var allt annat än lugnt, fotade barn, familjer, hus och andra utmaningar, jätte roligt.

Min prislista för 2015 är precis satt och kommer officiellt ut på hemsidan ikväll.

Ikväll bjuder jag på lite bilder från en roligt och spännande fotning i Bro mörkret som blev julkort till Nygårds. Tack för ett roligt uppdrag!!


Ha en fin helg!

Kram Caroline

Vackra Malin

Till ett av sommarens bröllop fick jag uppdrag att fota en morgongåvofotografering, vackra Malin är en vän till mig så jag frågade henne om hon kunde tänka sig att vi tog dom efter Gästrikeleden vid ån i Bro….. hon sa JA! Det glädje mig och vilka underbara bilder, kallt, knott och regnigt var det men jösses vad jag älskar dessa bilder! Tack Malin för att du är lika tokig som mig och godtog mitt galna idé 🙂Kram

Olle och Kim

I Juli var jag på ett sommarbröllop som värmde hela Sala silvergruva, ett vackert brudpar fotograferades utanför gruvan, nere i gruvan och själva vigseln nere i gruvan, en härlig och annorlunda dag, att fota 150meter ner under jord är inte det vanligaste, men roligt 🙂


Ha en fin höst dag alla nära och andra kära!

Kick, detta inlägg är mestadels till dig 😉

Härligt bröllop i Salasilvergruva

Kärlek kärlek kärlek, härliga tider i helgen, lyckan värmde hela gruvan, jag fick äran att fota fina paret Hjort.

Kram på er!

2014-07-12

Härligt i morgon startar det igen, sommarens bröllop! Jag längtar, det ska bli så himla kul….. jihooooo!

Sen är det igång och fortsätter flera helger framöver, det kommer bli mycket kärlek, fotograferande och härliga skratt! ÄLSKAR!

Kollade precis igenom bröllopsbilderna från 2013, herregud va mycket bilder och många bröllop som jag inte bjudit på här på min blogg! Det är dåligt….

Men tänkte nu publicera några från Linda och Patriks dag i Juli förra sommaren, njut av tankarna om kärlek och lycka!

Kram på er!

Blivande storebror

I det grå vädret så kommer nu några bilder på en solstråle som skickar ljus åt oss alla med sitt söta leende och vackra ögon! Blivande storebror Henry!

Hoppas ni alla har det bra!

Kram

När kvinnan är som vackrast

Hej alla glada sommarälskar!
Vi har gått mot varmare tider och solen skiner mer ofta än sällan, känslorna är på topp för den härliga semestern är på ingång!
Som vi alla längtar, det är ju faktiskt årets höjdpunkt att få vara ledig, spendera tid tillsammans med dom vi gillar, koppla av och ha det mysigt.
Idag bjuder jag er på en liten i magen, min fina vän Petra har varit och hälsat på, hela familjen…. men idag får bara Petra och lilla Henry vara med på bild 🙂

Jag önskar er en fin midsommar! KRAMAR!!